بیماری نفریت لوپوس NO FURTHER A MYSTERY

بیماری نفریت لوپوس No Further a Mystery

بیماری نفریت لوپوس No Further a Mystery

Blog Article

به عنوان مثال داروهای ناپروکسن و ایبوپروفن که می توانند: التهاب را کاهش دهند.

امیدوارم با اصلاح شیوه زندگی به طور صحیح ، این افراد بتوانند خطر ناشی از این بیماری را در آینده کاهش دهند. “

التهابات ناشی از لوپوس می تواند به سیستم گوارش گسترش یابد و به اندام هایی مانند پانکراس و کبد آسیب هایی وارد کند. این بیماری همچنین می تواند باعث نشت پروتئین از روده شود.

لوپوس می تواند باعث افزایش فشار خون شود، مخصوصا اگر کلیه ها را درگیر کرده باشد. قرص های استروئیدی که اغلب برای درمان بیماری لوپوس مورد استفاده قرار می گیرند، می توانند باعث افزایش فشار خون شوند مخصوصا اگر در دوزهای زیادی مصرف شوند. لوپوس می تواند در ایجاد کلسترول بالا نیز نقش داشته باشد که باید به طور سالانه با انجام آزمایش خون بررسی شده و در صورت نیاز درمان شود. لوپوس ممکن است مغز استخوان را تحت ‌تاثیر قرار دهد و باعث کم خونی و کاهش تعداد پلاکت ‌ها (سلول هایی که به لخته شدن خون کمک متخصص بیماری های لوپوس می کنند) و یا گلبول های سفید خون شود.

نکته دیگری که در خصوص بیماری لوپوس باید بگوییم این است که هنوز هیچ درمان قطعی و کاملی برای این بیماری وجود ندارد اما می‌توان علائم، نشانه‌ها و عوارض آن را کنترل کرد.

بارداری: مادرانی که بیماری لوپوس دارند، احتمال از دست دادن نوزاد، زایمان زود هنگام، مسمومیت حاملگی و فشار خون بالا در دوران بارداری آن ها بیشتر است.

کاهش تعداد گلبول‌های سفید یا پلاکت خون نیز در لوپوس نیز رخ می‌دهد که نباید نادیده گرفته شود.

عوارض جانبی سرکوب کننده‌های ایمنی ممکن است شامل افزایش خطر عفونت، آسیب کبدی، کاهش باروری و افزایش خطر ابتلا به سرطان باشد.

این جراحت ها با گذشت چندین هفته، برطرف می شوند. البته برخی از کودکان به صورت ارثی گرفتگی قلب دارند؛ یعنی در این حالت قلب کودک نمی تواند فعالیت های عادی و ریتمی پمپ کردن خون را تنظیم کند.

اما گاهی شدت التهاب اندام‌ها و اختلال در عملکرد کلیه‌ها به حدی است که فرد فوت می‌کند.

به همین دلیل بیماران به سختی با سرعت زیاد و در فاصله‌های طولانی کار خواهند کرد.

اختلال نورولوژیک: این فرد حملات ناگهانی و روان پریشی دارد یا اینکه در تفکر و منطق به مشکل بر می خورد.

تنها در برخی از بیماران مبتلا به لوپوس، التهاباتی در مخاط اطراف ریه ها ایجاد می گردد که به این حالت پلوریت گفته می شود. با جود پلوریت، فرد هنگام استنشاق درد شدیدی را در قفسه سینه خود احساس می کند.

این مطلب را برای دوستانتان در تلگرام به اشتراک بگذارید مطالب پیشنهادی دکتر سلام

Report this page